Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

1. ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER ( ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ )

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελία σας, στα γραφεία της εταιρείας courier η στον διανομέα, με την χρήση μετρητών ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπος πληρωμής παρέχεται δωρεάν.

2. ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η εταιρεία μας δέχεται χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες με το σήμα των Διεθνών Οργανισμών Visa, MasterCard, Maestro και JCB. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει.

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Εφόσον, επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση κάρτας, θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει.

3. ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να πληρώσετε επιλέγοντας τραπεζική κατάθεση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στοιχεία Κατάθεσης

Τράπεζα : Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR3801102750000027500537835

Αρ.Λογ/σμου:275/005378-35

Δικαιούχος λογαριασμού : Παπαζίδου Παρθένα

Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις και ως αιτιολογία κατάθεσης να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην εταιρεία μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@iv-elements.gr.

Εφόσον, η εταιρεία λάβει τη σχετική επιβεβαίωση πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα, θα ξεκινήσει άμεσα την επεξεργασία της παραγγελίας.

4. ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας, με μετρητά η κάρτα στο κατάστημά μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Φιλιππουπόλεως 10, 66100 Δράμα

ΚΑΛΑΘΙ 0